Sada i zvanično: Kanje Vest ostao bez kuma

Pre nekoliko nedelja pojavila se vest da je poznati reper Džej Zi odbio da kumuje na svadbi svog najboljeg prijatelja Kanjea Vesta. Iako se na početku činilo da su u pitanju spekulacije, izgleda da je sada ova vest potvrđena.

Izvor: Super žena

Utorak, 15.04.2014.

14:55

Default images

Navdno, suprug pop dive Bijonse postavio je ultimatum svom najboljem prijatelju, rekavši mu da će odbiti kumstvo ukoliko na venčanju budu prisutne kamere za potrebe snimanja šoua "U korak sa Kardašijanovima“. Iako su prijatelji pustili neko vreme da prođe kako bi odlučili šta je najbolje za sve, zna se da buduća supruga Kanje Vesta, Kim Kardašijan ni u snu ne bi propustila mogućnost snimanja venčanja.

Kako piše časopis "Glamur“, bilo je pitanje para ili prijateljstva. Kanje Vest je izabrao novac i nije mogao zbog prijatelja da rizikuje uspešnost rijaliti emisije o porodici Kardašijan. Tako je sada službeno da Džej Zi neće biti kum na venčanju slavnog para.

Još od samog početka, reper i Bijonse su bili jasni po pitanju kamera i njihovog prisustva na venčanju poznatog para.

Ipak, Kanje Vest je morao da udovolji svojoj verenici Kim Kardašijan koja je insistirala da se ovako važan događaj u njihovim životima zabeleži kamerama i to baš u njihovoj rijaliti emisiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: