I zvezde imaju fetiše: Šta vole Eva Longorija i Rijana?

Iako mnoge osobe vole da zadrže svoju intimu za sebe, ima i slavnih osoba koje otvoreno pričaju o svojim fetišima. Pročitajte i koje su to…

Izvor: Super žena

Nedelja, 13.04.2014.

13:34

Default images

Rijana

Poznato je da Rijana nema problem da razgovara o seksu. Štaviše, nakon što su seksi fotografije iz njenog telefona procurele u javnost ona je rekla da žali svakog muškarca kom devojka ne šalje ovakve fotografije.

“Mislim da sam mazohista. Volim da budem vezana, volim spontanost, morate se zaustaviti da potražite bič i lisice. Volim kada muškarac koristi ruke”, rekla je jednom prilikom.

Eva Longorija

Verovali ili ne, ova očajna domaćica je jednom prilikom otvoreno izjavila šta voli u krevetu.

“Ima nešto veoma seksi u pokornosti. Nemam ništa protiv da budem vezana svilenim šalom. Obožavam kada je muškarac glavni”

Karmen Elektra

“Malo zadovoljstva, malo bola. Volim da obilazim različite seksi šopove i kupujem lisice i izazovni donji veš”, rekla je.

Riki Martin

Na pitanje novinara da opiše poslednji pornić koji je gledao, pevač ga je upitao da li je siguran da želi da čuje odgovor na to pitanje. Novinar nije odustao pa je on otkrio da voli “zlatni tuš” (uriniranje po partneru).

“Radio sam već to. To je tako seksi”

Šaja Le Buf

Holivudski glumac kaže da voli kada mu za vreme seksa devojka čupa kosu.

Kristina Agilera

Kristina Agilera voli da igra razne uloge i oblači se u neobične kostime.

Britni Spirs

Poznata pevačica u svojoj kući navodno ima posebnu sobu “fantasy room” u kojoj se nalaze bičevi, lisice, ogledala i seksi kostimi.

foto: Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: