Posle "seksa" s Kejt Apton ostao u modricama

Iako bi se svaki muškarac obradovao da dobije seksi scenu s Kejt Apton, glumac Nikolaj Koster Valdau izjavio je da to i nije bilo tako prijatno iskustvo.

Izvor: Super žena

Nedelja, 13.04.2014.

09:55

Default images

Zvezda serije "Igra prestola" Nikolaj Koster Valdau gostovao je u šou kod Čelsi Hendler i pričao kako je završio u modricama nakon snimanja seksi scene s Kejt Apton.

Štaviše, on je pokazao sliku podliva na zadnjici. Naime, Kejt je trebalo da ga šljepne bičem po zadnjici, ali se malo zanela. Da priča bude zanimljivija, imala je potpuno odobrenje režisera koji joj je govorio da nastavi.

Čelsi je bukvalno bila šokirana fotografijom, a glumac je rekao da se nada da se Kejt neće naljutiti na njega.

Da Nikolajeva bol bude još veća, scena je na kraju izbačena iz konačne verzije filma "Druga žena" u kom pored Kejt Apton, uloge tumače i Kameron Dijaz, Lesli Man i Niki Minaž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: