"Ona je praznoglava žena lakog morala"

Poznata holivudska glumica Andželina Džoli nema lepo mišljenje o rijaliti zvezdi Kim Kardašijan.

Izvor: Super žena

Petak, 11.04.2014.

09:38

Default images

Naime, Andželina mislil da je Kim "praznoglava i laka žena“. Holivudska glumica je prema pisanju stranih medija, ogorčena na Kim jer je ona zbog svog jermeskog porekla pokušavala da zaštiti svoj narodn u Siriji.

Kim je navodno na svom profilu na Tviteru pozvala sve ljude dobre volje da sačuvaju drevno jermensko hrišćansko selo koje se nalazi u Siriji. Međutim, napori Kim Kardašijan se nisu isplatili, a Anđelina je bila začuđena kako je žena kao ona mogla da se meša u tako delikatna politička pitanja.

Andželina smatra da je Tviter profil ove rijaliti zvezde jako opasna stvar u takvim situacijama.

"Šta ova praznoglava žena lakog morala misli da je? Trebalo bi da se drži njenih rijaliti emisija“, bila je ošta Andželina, ambasadorka dobre volje Ujedinjenih nacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: