One su dokaz da trudnice zaista sijaju

Poznata r'n'b pevačica Sijara i holivudska glumica Dru Barimor ponosono su pokazale svoje stomake fotoreporterima i novinarima na crvenom tepihu u Los Anđelesu.

Izvor: B92

Nedelja, 06.04.2014.

12:30

Default images

Prelepe zvezde pokazale su svoje trudničke stomake na događaju "Sigurna deca" u Los Anđelesu.

Sijara se obukla ležerno u dugačku široku košulju, dok je Dru takođe nosila košulju samo tamnije boje. Vesele i raspoložene, buduće mame su pozirale i razmenjivale iskustva o trudnoći.

Inače, Sijarin verenik Future nedavno je otkrio detalje o njenoj trudnoći i rekao da očekuju sina, kao i da su planovi za venčanje uveliko u toku.
Dru Barimor očekuje devojčicu sa suprugom Vilom Koplemenom. Par već ima jednu ćerku Olivu.

"Trudnoća je divna. Umoran si, ali je i to divno. Ćerka ima moju nepodeljenu pažnju. Iskradem se samo kada moram da radim, ali i tada se osećam krivom što nisam sa njom. Drago mi je što će dobiti sestru", izjavila je glumica u januaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: