Ima i toga: Poznate dame koje su smanjile grudi

Iako je uvreženo mišljenje da žene u Holivudu žive za povećanje grudi, neke nisu uspele da podnesu ovaj teret te su odlučile da iz različitih razloga smanje svoje grudi.

Izvor: B92

Nedelja, 06.04.2014.

11:04

Default images

Hajdi Montag

Dvadesetsemogodišnja rijaliti zvezda Hajdi Montag je zahvaljujući operacijama promenila lični opis. Ipak, krajem 2013. godine morala je da smanji svoje prevelike grudi nakon što su implantati počeli da se pomeraju.

Džena Džejmson

Penzionisanje iz porno industrije Džena je proslavila uklanjanjem implatata 2007. godine – "Dok sam imala implante osećala sam se neprijatno“, rekla je. Iako je izvadila silikone iz grudi, sada se šuška da je povećala guzu.

Viktorija Bekam

Iako je godinama izbegavala da odgovara na pitanje da li ima veštačke grudi, Viktorija je tek 2009. godine u jednom intervjuu otkrila da je imala implantate, kao i da ih je uklonila.

Dru Barimor

Tridesetdevetogodišnja Dru smanjila je grudi sa samo 17 godina. Kasnije je često isticala da svoje telo baš takvo kakvo je.

Kortni Lav

Ovo je zaista čudna priča. Naime, Kortni je svoje impante izvadila 2002. godine i sačuvala ih. Jedan impantat pojeo je njen pas koji je potom i uginuo, nakon čega je Kortni priznala da nije saznala njihov sadržaj.

Deniz Ričards

Glumica i bivša žena Čarlija Šina nekoliko puta je išla "pod nož" kako bi se odlučila za pravu veličinu grudi. Međutim, nakon brojnih operacija odlučila se i za poslednju kojom je smanjila grudi 2009. godine.

Džejn Fonda

Sedamdesetšestogodišnja glumica grudi je povećala kada se udala za prvog supruga Rodžera Vadima. Ipak, uklonila ih je jer se nije osećala ženstveno.

foto: instagram/twitter/beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: