Kad se tri seks-bombe prošetaju crvenim tepihom

Ovako je bilo na premijeri dugo očekivanog filma "Druga žena“ kada su se na crvenom tepihu pojavile dve lepe glumice i model zanosnih oblina.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.04.2014.

12:41

Default images

Konačno imamo priliku da vidimo lepu plavušu Kejt Apton kao glumicu, koja je stala rame uz rame sa glumicama Kameron Dijaz i Lesli Man.

Kameron Dijaz je zablistala na crvenom tepihu u Londonu u uzanoj kožnoj haljini, Lesli Man je odbrala nešto ležerniju varijantu haljine i unela boje u ovaj trio, dok je model Kejt Apton svojom pojavom, čini se, zasenila sve.
Baš kao u filmu, lepoti Kejt Apton niko nije moga da odoli. Tri zvezde su na crvenom tepihu izgledale kao tri najbolje prijateljice dokazavši da je atmosfera na snimanju komedije bila odlična.
Mnogi su komentarisali da je Kameron izgledala bolje nego ikada i da joj je uzana haljina istakla savršenu liniju.
Samo dan pre londonske premijere filma, tri lepotice slikale su se na ulicama Amsterdama gde se takođe održala premijera filma. Pogledajte detalje i trejler filma "Druga žena".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: