Najnoviji rijaliti: Želim da se udam za princa Harija

U Americi uskoro počinje snimanje najnovijeg rijaliti programa pod nazivom „Želim da se udam za Harija“ u kome je glavna nagrada verovali ili ne princ Hari.

Izvor: Super žena

Petak, 28.03.2014.

16:25

Default images

Poznato je da mnoge devojke od malena sanjaju o tome da se udaju za princa i žive na dvoru. Po toj želji odlučeno je i da se snimi ovakav šou, a odziv devojaka je bio ogroman.

U šouu će se takmičiti 12 kandidatkinja, ali ono što je interesantno je to što se princ Hari neće ni pojaviti u rijalitiju.

Devojke ni ne znaju da se u stvari nadmeću za običnog Engleza Metjua Hiksa koji će na kraju da im otkrije svoj identitet.

U opisu emisije piše: "Da li će uspeti da ih ubedi da je princ i da li će se devojke zaljubiti u njega?"

Zapravo reč je o tome da su devojke ubeđene da će se boriti za srce pravog princa Harije dok će Metju na kraju otkriti svoj identitet prosečnog Engleza sa prosečnim zaposlenjem i osrednjim primanjima.

Da li ste zaista pomislili da bi kraljica dozvolila da njen unuk traži buduću ženu preko rijaliti programa?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: