Andželina ima jednu želju zbog koje Bred nije srećan

Poznata holivudska glumica Anđelina Džoli očarana je oskarovcem Džaredom Letom i želi da u skorije vreme sarađuje s njim. Šta li će na to reći njen dragi Bred Pit?

Izvor: B92

Utorak, 25.03.2014.

09:41

Default images

Od kako se završila dodela Oskara, kako pišu strani mediji, lepa glumica Andželina Džoli ne može da prestane da priča o oskarovcu Džaredu Letu i o tome koliko je on talentovan glumac.

Sada Andželina želi da sarađuje sa Džaredom, dok Bred Pit nije nimalo srećan zbog toga.

Džolijeva i Leto su već sarađivali zajedno kada su glumili u filmu "Aleksandar“ i kada su mnogi tvrdili da su još tada postojale varnice između ovih dvoje glumaca.

Glumica je pre nekoliko dana zakazala sastanak sa Džaredom kako bi razmotrili eventualnu buduću saradnju.

"Bred Pit je vrlo ljut i zabrinut, jer je Džared poznat kao veliki miljenik žena. Kada je pokušao da spreči Andželinu u ostvarenju njene zamisli, ona nije želela da čuje za to i nastavila je po svom“, rekao je jedan izvor za "Šou-biz spaj".

Andželinina zamisao je da režira film sa Džaredom u glavnoj ulozi, jer trenutno smatra da je baš on najveći zavodnik u Holivudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: