Društvo iz škole ne želi ni da čuje za Gvinet

Holivudska glumica je još u srednjoj školi bila jedna od onih devojaka koje su volele da budu popularne i ponižavaju ostale…

Izvor: B92

Nedelja, 09.03.2014.

12:53

Default images

Gvinet je pohađala privatnu školu u Los Anđelesu, a kako kažu njeni školski drugari bila je puna sebe i ostali su je se plašili.

“Gvinet i danas voli da daje do znanja da je bolja od svih. Tako je bilo i u srednjoj školi. Kada smo radili školsku predstavu ona je bila princeza, a drugoj devojci je nabijala na nos da je tu ulogu dobila jer je i u privatnom životu princeza, a ona ne. Zato niko od nas nije iznenađen što je sada ovakva”, kaže njen drug iz klupe.

On dodaje da je sa mnogim prijateljima iz srednje škole ostao u kontaktu i da niko od njih ne želi da se druži sa Gvinet.

“Grupa žena koja se nije slagala sa Gvinet ne želi da ima ništa s njom ni danas. One i dalje žive u Los Anđelesu i naježe se na pomen njenog imena”, zaključuje izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: