"Nisam postala zavisnik, i još uvek više volim seks"

Poznata holivudska glumica Sara Džesika Parker je ovih dana više nego zauzeta promocijom svoje kolekcije i to putem društvenih mreža.

Izvor: B92

Petak, 28.02.2014.

16:10

Default images

Ipak, zbog vremena koje je posvetila tome, mnogi prijatelji su pomislili da je ona postala pravi zavisnik.

Glumica je i sama priznala da je u poslednje vreme potpuno zaokupirana internetom, ali i to da ranije uopšte nije ni imala svoj profil na društvenim mrežama.

"Dugo sam se tome opirala, ali su me saradnici ubedili da je to najlakši i veoma efikasan način da svoje proizvode približim potencijalnim kupcima" objasnila je glumica koja ovih dana otvara butike sa svojom modnom markom u Njujorku, Los Anđelesu i Dalasu.

Ipak, prijatelji nisu mogli a da je ne zadirkuju jer ona bukvalo provodi po ceo dan za računarom.

"Zbog količine vremena koje provodim na internetu prijateljice su počele da me zadirkuju da sam postala zavisnik. Priznajem, društvene mreže su zabavne, ali nikako nisu zamena za seks", rekla je Sara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: