Otpušta dadilje čim ih deca zavole

Slavna pevačica Maraj Keri otkrila je da odmah otpušta dadilje koje čuvaju njene blizance, čim primeti da su ih deca previše zavolela. Niko ne može da im bude važniji od njihove mame.

Izvor: B92

Petak, 14.02.2014.

11:16

Default images

Maraja je u jednom radijskom intervjuu otkrila kako se mnoge dadilje ne pridržavaju njenih pravila pa jako brzo mora da ih otpusti.

"Jako brzo ih menjam. Ne uživam u tome, ali moram da ih otpustim ako primetim da su postale važnije mojoj deci od mene same", priznala je Maraja.

Pevačica nije otkrivala detalje kako se njeni blizanci Morokan i Monro navikavaju na takve nagle promene, a ni zašto u tom slučaju sama ne brine o deci.

Sa radija su rekli da je Maraja bila vrlo čudna tokom intervju, tražila je posebnu rasvetu iako to nije bilo važno za takvo gostovanje, imala je sunčane naočare sve vreme na licu i pila je šampanjac.

Požalila se na svog supruga Nika Kenona za kog kaže da nikada nije kod kuće jer mnogo radi i da zbog toga neće provesti dan ljubavi zajedno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: