Ovo je žena koja je lupila šamar Leonardu di Kapriju

Australijska glumica Margot Robi toliko se unela u ulogu na snimanju filma "The Wolf of Wall Street" da joj se otela ruka te je Leonardu di Kapriju lupila malo jači šamar.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.01.2014.

10:05

Default images

"Izgubila sam se u momentu. Lupila sam mu šamar i opsovala, kao što piše u scenariju. Odjednom su svi zaćutali i počeli da se smeju“, ispričala je dvadesettrogodišnja glumica za "GQ" magazin – "Mislila sam da će me tužiti. Izvinila sam se da bi Leo rekao ’To je bilo neverovatno. Udari me ponovo’"

Osim scena neslaganja, Margot sa Leonardom deli i seks scene za koje kaže da su bile najmanje romantične.

"Snimanje takvih scena se uvek završi komično. Trebalo je da nateramo psa da skoči na krevet i ugrize Lea za nogu. Zbog toga smo imali dresere na dnu kreveta koji su držali keksiće. Zamislite tu scenu, miriše pseća hrana, mala soba, mi znojavi, pas, dreseri, komedija!“, zaključuje glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: