Veza Dženifer Aniston u ozbiljnoj krizi?

Za poznata glumicu Dženifer Aniston usledio je težak period kada je ljubav u pitanju. Naime, prema izjavama njenih prijatelja, ne treba da budemo iznenađeni ako glumica opet bude slobodna.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.11.2013.

10:41

Default images

Dženifer i njen verenik Džastin Teru se svim snagam trude da održe svoju vezu, ali im to izgleda ne polazi za rukom. Nakon dve godine zabavljanja i puno poslovnih obaveza sve im je teže da održe bliskost.

Prema rečima jednog prijatelja, glumica bi želela da veridba opstane, ali joj se čini da je nemoćna da to održi.

"Nemojte da se začudite ako dođe do raskida“, rekao je prijatelj.

Iako su se verili, o venčanju nije bilo reči, a sve veće poslovne obaveze su uticale da se udalje jedno od drugog.

"Kada ste daleko od svog partnera postajete sumnjičavi. Tako i Džen. Ona mu stalno šalje poruke i proverava ga, a Džastin, s druge strane, nije rad da još uvek zasniva porodicu“, rekao je prijatelj za Showbiz Spy, objašnjavajući šta je uticalo na krizu u vezi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: