Razgolitila se da nam dokaže da je smršala

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan punom parom nastavlja da gradi svoju "karijeru", a na svoj nalog Instagramu je okačila sliku zbog koje je i Kanje Vest požurio kući.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.10.2013.

12:16

Default images

Izgleda kao da je Kim jedva čekala da sa nama podeli rezultate Atkinsove dijete na kojoj je već mesecima, pa se tako slikala u jednodelnom kupaćem, naravo u prvi plan stavljajući slavnu pozadinu.

Kada je njen dečko Kanje Vest video sliku koja je osvanula na Instagramu najavio je na Tviteru da odmah žuri kući.
"Kim želi da bude zdrava i da doji, kao i da njena dijeta ne utiče na kvalitet mleka. Zato je u dogovoru s lekarom na Atkins dijeti još od juna", navodi izvor i dodaje da je Kim izgubila već 11 kilograma.

Inače, sem što brine o bebi, Kim trenutno kreira liniju odeće za decu.

"Kanje ju je ohrabrio da ima sopstvenu modnu liniju. Smatra da je to sjajan način da je okolina shvati malo ozbiljnije, kao i da se odvoji od porodičnog biznisa. On želi da Kim ima svoju karijeru van porodice i rijaliti šoua", zaključuje izvor.

Kako se vama dopada Kim u novom izdanju?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: