Da li ga se sećate? On i dalje oduzima dah...

Da li se sećate njega? Zvezda tinejdžerskih filmova u kojima su sve devojčice uživale gledajući Fredija Džejmsa Princa, mlađeg, koji je svakim svojim pokretom i osmehom oduzimao dah. Sada je možda još i lepši...

Izvor: B92

Četvrtak, 10.10.2013.

09:43

Default images

U poslednje vreme nismo viđali Fredija koji se posvetio porodici. U braku je sa koleginicom Sarom Mišel, već jedanast godina i imaju dvoje dece. Dugo ga nismo gledali u filmovima, ali izgleda da je Fredi odlučio da se vrati u glumačke vode.
Imaćemo priliku da ga vidimo u seriji "Witches Of The East End", a upravo ova fotografija je procurela sa snimanja gde nam Fredi pokazuje kako je i dalje zavodnik ženskih srca. Glumac za ovo vreme izgleda nije samo brinu o deci, nego je radio i na sebi. Foto: statigr.am

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: