Kejti Hopkins šokirala voditelje na britanskoj televiziji

Voditeljka Holi Vilobi i njen kolega su bili šokirani kada je njihova gošća, rijaliti zvezda i novinarka Kejti Hopkins, u emisiji "This Morning" izjavila da prema imenu deteta odlučuje da li će se njena deca sa tim detetom družiti. Ovaj video je za tri dana pogledalo skoro osam miliona ljudi.

Izvor: B92

Subota, 06.07.2013.

13:42

Default images

U intervjuu je rijaliti zvezda govorila kako prijatelje svoje dece bira prema imenima i donosi zaključke o ljudima prema tome kako se zovu.

Naime, ona smatra da su dečja imena Šantel ili Tajler imena dece iz "niže, problematične klase" i da njena dece ne treba da imaju prijatelej koji se tako zovu.

"Mnogo možeš saznati iz nečijeg imena, postoje neka imena koja su mi naprosto ogavna. Pomoću imena procenim iz koje klase to dete potiče i upitam se – da li želim da se moja deca igraju s njima? Šardone...pa, ne želim da se moja deca igraju s nekim ko je dobio ime po boci vina", započela je raspravu tridesetosmogodišnja Kejti.

Nakon ove izjave se voditeljka Holi Vilobi iznervirala rekavši kako je to snobovski i da je Kejti prepuna predrasuda.

"Zašto bi tako nešto radila? Zašto? Nije mi jasno. Čuješ li sebe, to je grozno što govoriš", rekla je Holi. Na kraju su je voditelji prekinuli i rekli: "E sad, stani, stani, dosta je, nećemo više pričati o ovome!"

Video je izazvao veliki šok javnosti i za samo tri dana ga je pogledalo oko osam miliona ljudi. Inače, Kejtina deca se zovu Indija i Popi, što ona smatra finim imenima.

Pogledajte video koji je sablaznio javnost! Foto: screenshot/YouTube

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: