“Slušao sam kako Merilin Monro umire”

Dokumenti koji otkrivaju nove činjenice o poslednjoj noći glumice Merilin Monro i njenom odnosu sa američkim predsednikom Džonom Kenedijem i njegovim mlađim bratom Bobijem pojavili su se 51 godinu nakon njene smrti.

Izvor: klix.ba

Ponedeljak, 10.06.2013.

14:10

Default images

Dokumenti pripadaju preminulom Frediju Otašu, jednom od najozloglašenijih privatnih detektiva u Holivudu, a otkrila ih je njegova ćerka Kolen.

Otaš, koji je preminuo 1992. godine, navodi kako je Merilin imala seksualne odnose sa braćom Kenedi i da se žalila što je "prosleđuju kao komad mesa", a čak je instalirao i prisluškivače u njenom domu u Los Anđelesu. Kenedijeve pristalice su ga često napadale zbog njegovih tvrdnji da je prisluškivao Merlinku i predsednika Kenedija u krevetu.

Beleške koje je objavio magazin “The Hollywood Reporter” donose detaljan prikaz njegovih prisluškivanja. U jednom intervjuu, malo pre smrti, Otaš je naveo da su Kenedi i Monro "imali odnos, ali da ne želi ulaziti u jauke i jecaje". U svojim beleškama navodi da je slušao Monroe kako umire.

Otaš je zabeležio da je 5. augusta 1962. godine Merilin imala nasilnu svađu sa braćom Kenedi, jer je osećala da je "prosleđuju kao komad mesa".

"Stvarno je vrištala, a oni su pokušavali da je utišaju. Otišla je u spavaću sobu, a Bobi je uzeo jastuk i prigušio njeno vrištanje kako je komšije ne bi čule. Kada se utišala, on je požurio i otišao", zapisao je Otaš, koji je tek kasnije otkrio da je Merilin preminula te večeri.

U tom trenutku, Otaš je bio najčuveniji privatni detektiv u Holivudu i prvi izbor za neku slavnu ličnost sa potencijalnim problemom. Poslužio je kao inspiracija Džeku Nikolsonu za ulogu detektiva u filmu "Chinatown" iz 1974. godine.

Njegove do sada objavljene beleške ne otkrivaju šta je zapravo otkrio u kući Merilin Monro, a njeni snimci sa braćom Kenedi se nikada nisu pojavili u javnosti. Sve osetljive materijale je, nakon Otašovog srčanog udara, prikupio njegov advokat i nikada više nisu viđeni.

izvor: klix

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: