"Nedostaju mi velike grudi"

Holivudska glumica, Amanda Sejfrid kaže da joj nedostaju velike grudi i konstatuje da je defitivno bolje izgledala kada je imala 15 godina nego sad.

Izvor: Super žena

Subota, 25.05.2013.

16:18

Default images

Dvadesetsedmogodišnja Amanda kaže da je nakon što je smršala pet kilograma izgubila ono što je najviše volela na sebi – grudi.

"Bolje sam izgledala sa 15 godina. Imala sam veće grudi, a onda sam došla u Holivud i rekli su mi da moram da smršam i budem fit. U tom procesu su nestale i moje grudi", priznala je Amanda u emisiji Elen Dedženeris.

Kada ju je Elen upitala da li joj grudi nedostaju Amanda je nastavila svoju ispovest rekavši da su „bile neudobne, ali su izgledale prelepo“.

"Bila sam ženstvenija. Imala sam lepe obline i tek sada shvatam koliko to treba da cenimo i razmislimo bolje pre nego ih se rešimo. U ovim godinama se često zapitam čime sam se ja tada opterećivala. To je sve nevažno", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: