Zbog fantazija o silovanju Britanac se dobrovoljno kastrirao

Sve više zemalja sveta pokušava da se izbori za hemijsku kastraciju kao legalan način kažnjavanja seksualnih prestupnika. Među tim zemljama je i Velika Britanija. Hemijska kastracija je medicinski zahvat nakon kog su muškarcu smanjenje sposobnosti za seksualni život, a već se sprovodi u Poljskoj, Rusiji i pojedinim zemljama Sjedinjenih Američkih Država.

Izvor: B92

Petak, 19.04.2013.

10:53

Default images

U TV emisiji "This Morning's Crime Week" svoju priču s gledaocima podelio je Stiv koji se dobrovoljno prijavio za hemijsku kastraciju, jer su njegova fantaziranja o silovanju i ubistvu žena postala opasna.

Fantazije su počele u njegovim ranim dvadesetim godinama.

Shvativši da je postao rizik za ženski rod, Stiv se obratio za pomoć dr Federufu, koji ga je upisao u program za hemijsku kastraciju.

"Sve je krenulo kada sam počeo da varam tadašnju partnerku. Tada sam upoznavao žene putem interneta i sastajao se s njima, pa je sve uznapredovalo. Seks mi je postao dosadan i počeo sam da tražim ekstremne metode. Izazov mi je bio da upoznam ženu na internetu i da je što brže odvedem u krevet. Vremenom je sve postalo nasilno i tada su se razvile fantazije o seksualnim napadima i silovanju, čak sam zamišljao i kako ubijam ženu s kojom spavam", rekao je Stiv u emisiji tokom koje je njegov identitet bio zaštićen.

Njegove fantazije su zamalo postale i stvarnost.

"Tu noć sam izašao, poneo potreban alat i stavio ga u gepek. Vozio sam se okolo i pozvao jednu ženu. Bilo je lako, ali nisam je povredio", rekao je Stiv. Njegov terapeut smatra da je ženu spasilo to što je započela konverzaciju.

"Dugo sam imao devojku, ali je nikada nisam povredio", dodao je Stiv.

Ovaj Britanac dobrovoljno se prijavio za hemijsku kastraciju, a okarakterisan je kao ekstremno opasna osoba.

Kada je počeo tretman, Stiv je odmah primetio rezultate i oseća se bolje.

"Izgubio sam interes, nema više fantazija, a nisam imao seks godinu i po", rekao je Stiv.

Izvor: klix.ba
Foto: piyaphantawong/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: