Žena se porodila na koncertu Stonsa

Hajdi Veson rodila je ćerku dve nedelje pre zakazanog termina, najverovatnije zbog prevelikog uzbuđenja...

Izvor: B92

Utorak, 02.07.2013.

19:28

Default images

Tridesettrogodišnja Hajdi Veson porodila se na koncertu čuvene gupe Rolling Stones koji je održan 29. juna na festivalu “Glastonberi” u Engleskoj. Hajdi i njen partner Sin Kroters veliki su ljubitelji ovog festivala, a iako im je rodbina savetovala da ne idu na nastup čuvene grupe, jer je Hajdi trudna, nisu ih poslušali i beba se rodila dve nedelje ranije, verovatno zbog prevelikog uzbuđenja mame. Ovaj par već ima dvoje dece, a mama i beba se osećaju odlično.

Ćerka još nema ime, a portparol festivala rekao je da je veoma radostan zbog ovog lepog događaja.

“Mama i beba se osećaju odlično. Želimo da pošaljemo veliki pozdrav porodici i pozivamo ih da budu naši gosti i narednih godina”, rekao je on.

Hajdi se oglasila i putem društvenih mreža, zahvalivši se lekarima i prijateljima na podršci. Mlada mama i njen partner Sin su presrećni zbog rođenja trećeg deteta, a par već ima dvoje dece, Konora i Idi. Ćerka je dobila nadimak Glastonberi beba.

izvor: telegraf

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: