"Nijedan muškarac ne bi želeo da se zabavlja sa mnom"

Budući da je samohrana majka trogodišnjeg Luisa, glumica Sandra Bulok tvrdi da nema vremena za ljubav. Naime, ona je toliko posvećena odgajanju deteta da trenutno niko ne bi ni želeo da bude s njom u vezi...

Izvor: Super žena

Utorak, 02.07.2013.

18:18

Default images

Slavna glumica, koja se 2010. godine razvela od Džesija Džejmsa nakon pet godina braka, kaže da je trenutno najviše fokusirana na vaspitavanje sina Luisa kojeg je usvojila pre tri godine.

"On je još mali, raspored mi je pretrpan i često nemam vremena ni za šta. Po ceo dan sam angažovana oko njega, a kada dođe veče, verujte mi, nije mi do izlazaka. Sve što želim jeste da se istuširam i legnem da spavam", kaže Sandra.

Ipak, ona je optimista kada je njen ljubavni život.

"No, sigurna sam da ovo neće trajati zauvek. Kada se sve smiri, ko zna šta se može desiti", zaključuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: