Kako da povratite idealnu krvnu sliku?

Reč je o eliksiru koji treba da jedete tri puta dnevno po jednu kašičicu pre ili nakon obroka. Jedina "nuspojava" je - značajno poboljšanje krvne slike.

Izvor: B92

Subota, 23.08.2014.

16:50

Default images

Loša krvna slika, anemija, početak je mnogih zdravstvenih tegoba. Ako mučite muku s tim, uz ovaj recept ćete doći do izvrsnih rezultata. Narodna medicina beleži više recepata za popravljanja krvne slike, odnosno povećanje hemoglobina u krvi.

Ovaj lekoviti eliksir proveren je lek. Osim što donosi izvrsne rezultate, vrlo je ukusan pa ga možete doživljavati kao desert.

Sve što vam treba je ovo:
  • 200 ml meda
  • 200 gr oraha
  • 200 gr suvog grožđa
  • 200 ml soka od šargarepe
  • 200 ml soka od cvekle
  • 2 limuna
Priprema: Dva limuna prepolovite i očistite od koštica pa ih sameljite sa korom ili bez. U to dodajte med, ceđeni sok cvekle i sok ceđene šargarepe pa promešajte. Na kraju u smesu dodajte sitno narezane ili mlevene orahe i suvo grožđe (grožđice). Dobićete oko kilogram lekovite smese koju možete čuvati u teglama.

Izvor: dnevno.hr
Foto: tuverylucky/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: