Kako da nosite karmin u boji kože?

Sve popularnije mat nijanse tzv. nude karmina i nije baš tako lako izneti. Jako je teško potrefiti nijansu koja neće činiti da izgledate kao da ste izašli iz nekog spota iz devedesetih. Pročitajte šta vam savetuje profesionalna šminkerka Melisa Silver...

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.04.2014.

14:53

Default images

  • Pre nego što nanesete karmin vodite računa da su vaše usne već hidrirane, odnosno da nisu suve. Ukoliko je potrebno nanesite tanak sloj grožđene masti, a da biste naglasili boju svojih usana možete utapkati i malo kamenog pudera.
  • Prava nijansa bež karmina treba da vam podari čist i moderan izgled, a uz to će se najbolje slagati jedna linija ajlajnera na vašim kapcima. Baš u stilu Brižit Bardo. Šminkerka Melisa Silver kaže da je njena tajna u tome što stavi karmin, pa tek onda rumenilo i ajlajner. Kako kaže, na taj način se lakše proceni potreba za ostatkom šminke.
  • Preskočite tamniju olovku za usta. Bež karmini su veoma glamurozni i moderni, a samom svojom bojom oivičiće vaše usne.
  • Ako birate karmin za veče izaberite bež nijansu sa malkice sjaja. To će dodati ženstvenost i otmenost vašim usnama, a divno će se presijavati pod svetlima.


foto: maria morri/flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: