Fitnes i dijeta

Ovom vežbom je Salma došla do savršenog struka

Salma Hejk smatra se jednom od najlepših glumica, a sada je otkrila kako održava vitku liniju, a posebno struk na kom joj mnogi zavide.

Utorak, 11.11.2014.

11:59

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Iako je više puta bila proglašena najlepšom ženom na svetu, Salma tvrdi da nije tip žene koja će satima vežbati u teretani.

Naime, više puta je istakla da je naklonjena pilatesu i jogi, ali i da jako pazi na ishranu. Poznato je da je kilograme koje je dobila u trudnoći izgubila detoksikacijskim programom s puno prirodnih sokova od voća i povrća.

Četrdesetosmogodišnja zvezda ispričala je za magazin "Glamur" kako joj se pogled na telo potpuno promenio nakon što je dobila ćerku Valentinu.

"Dobila sam mnogo kilograma i nakon trudnoće sam počela više da cenim ono što sam pre stalno kritikovala“, rekla je.

Njene obline i dalje su vrlo privlačne, a tanak struk održava vrlo jednostavnom vežbom koju možete raditi kod kuće:

Stanite u raskorak i u svaku ruku uzmite flaše čija vam težina odgovara. Naginjite se levo pa desno, ali telo držite pravo. Svaki put kada se vratite u prav položaj dinite flaše iznad glave. Ruke ne smete da izravnate do kraja u laktovima, a dlanovi neka budu okrenuli napred. Jedna serija sastoji se od 24 neizmenična poteza na svaku stranu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare