Fitnes i dijeta

Za nju ne postoje izgovori: Od debeljuce do najseksepilnije fitnes mame

Dženifer Nikol Li je američki fitnes model, glumica, motivacioni govornik i majka dvoje dece koja se dugo borila s viškom kilograma. I kada pomislite da je nemoguće imati besprekorno telo, uvek se setite njene priče...

Utorak, 29.07.2014.

09:45

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Tridesetdevetogodišnja Dženifer je postala svetski poznata kada je svoj problem viška kilograma (imala je skoro 90 kilograma) pretvorila u neverovatno mišićavo i izvajano telo. Takođe, Dženifer je svoju karijeru u fitnesu izdgradila tek nakon što je postala majka dvoje dece.

Ova zgodna mama je 2012. godine proglašena za najprivlačniju fitnes mamu u Americi, a nakon što je doživela potpunu trasformaciju tela Dženifer je krasila naslovnice raznih sportskih i fitnes časopisa.

Da ništa nije nemoguće dokazuje i to kako je ova "fitnes mama“ nakon dva porođaja doterala svoje telo do perfekcije zahvaljujući napornim treninzima i kik boksu.

Dženifer je kreator svog fitnes programa specijanog za žene. Trening se sastoji od vežbi snage koristeći isključivo težinu sopstvenog tela, preskakanja vijače, kardio treninga koji se bazira na to da puls uvek bude na visini "fat burning“ zone.

Ona širom sveta služio kao inspriacija mnogim ženama da ništa nije ne moguće i da uz malo dobre volje i snage možete biti zadovoljni svojim telom.

Dženifer nije jedina fitnes mama u Americi. Setićete se Marije Kejng koja je razljutila mnoge kada je na društvene mreže postavila sliku na kojoj pokazuje savršeno izvajano telo kraj svoja tri sina uz poruku "Koji je vaš izgovor"?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.