Fitnes i dijeta

Vežbe koje tope omraženi "šlauf" oko struka

Takozvani "šlauf" oko struka, odnosno masne naslage koje najviše primećujemo kada zakopčamo pantalone jedan su od najvećih estetskih neprijatelja svake haljine. S obzirom na to da je predeo struka najteže dovesti u red donosimo vam tri lagane vežbe za koje ćete morati da izdvojite samo 15 minuta, a koje možete raditi kod kuće...

Nedelja, 19.01.2014.

14:52

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Vezbe koje tope omrazeni "slauf" oko struka Vezba 1. Stanite uspravno u raskorak u sirini ramena i rasirite ruke. Sagnite se u pretklon, jednom rukom dotaknite vrh prstiju suprotne noge, a drugu naslonite na struk te isto ponovite naizmenicno s drugom rukom. Vezbu ponovite 50 puta, odnosno svaku stranu 25 puta. Vezba 2. Stanite uspravno u raskorak u sirini ramena, s lagano savijenim kolenima. Ruke stavite iza glave i rasirite laktove kao kada radite sklekove. Okrecite gornji deo tela u levu te naizmenicno u desnu stranu koliko god mozete, a da pritom ne pomicete kukove. Vezbu ponovite 50 puta, odnosno svaku stranu 25 puta. Vezba 3. Lezite na pod ispruzenih nogu i zategnite stopala prema gore, a ruke podignite iznad glave. Noge podignite od poda pa krenite sa spustanjem ruku prema nogama tako da s poda podignete ramena kao da radite kratke trbusnjake te se polako vratite u pocetni polozaj. Vezbu ponovite 20 do 40 puta. Svakih nekoliko dana povecavajte broj za barem 5 ponavljanja. Izvor: zadovoljna.hr Foto: stockimages/freedigitalphotos.net zadovoljna Takozvani "slauf" oko struka, odnosno masne naslage koje najvise primecujemo kada zakopcamo pantalone jedan su od najvecih estetskih neprijatelja svake haljine. S obzirom na to da je predeo struka najteze dovesti u red donosimo vam tri lagane vezbe za koje cete morati da izdvojite samo 15 minuta, a koje mozete raditi kod kuce... Takozvani "slauf" oko struka, odnosno masne naslage koje najvise primecujemo kada zakopcamo pantalone jedan su od najvecih estetskih neprijatelja svake haljine.

Vežba 1.

Stanite uspravno u raskorak u širini ramena i raširite ruke. Sagnite se u pretklon, jednom rukom dotaknite vrh prstiju suprotne noge, a drugu naslonite na struk te isto ponovite naizmenićno s drugom rukom.

Vežbu ponovite 50 puta, odnosno svaku stranu 25 puta.

Vežba 2.

Stanite uspravno u raskorak u širini ramena, s lagano savijenim kolenima. Ruke stavite iza glave i raširite laktove kao kada radite sklekove. Okrećite gornji deo tela u levu te naizmenično u desnu stranu koliko god možete, a da pritom ne pomičete kukove.

Vežbu ponovite 50 puta, odnosno svaku stranu 25 puta.

Vežba 3.

Lezite na pod ispruženih nogu i zategnite stopala prema gore, a ruke podignite iznad glave. Noge podignite od poda pa krenite sa spuštanjem ruku prema nogama tako da s poda podignete ramena kao da radite kratke trbušnjake te se polako vratite u početni položaj.

Vežbu ponovite 20 do 40 puta. Svakih nekoliko dana povećavajte broj za barem 5 ponavljanja.

Izvor: zadovoljna.hr
Foto: stockimages/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare