Fitnes i dijeta

Trejsi Anderson: Vežbe za holivudski izgled

Ako želite da vam telo izgleda kao nekim holivudskim zvezdama pratite savete čuvene Trejsi Anderson, najtraženijeg fitnes instruktora slavnih. Ova poznata instruktorka fitnesa i kreator "Anderson Metode", oblikovala je telo mnogih zvezda - Madone, Gvinet Paltrou, Dženifer Lopez, Šakire i drugih.

Utorak, 30.04.2013.

11:06

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Trejsi Anderson: Vezbe za holivudski izgled "Ne verujte brzim i kratkotrajnim resenjima, jer ih nema. Sve sto se tim instant dijetama moze postici jeste zbunjivanje metabolizma, a o stetnim efektima ne zelim ni da govorim", izjavila je Trejsi u razgovoru za "OK magazin". "Najbolje sto mozete da ucinite za vase telo i skladnu figuru su vezbe. Zato izaberite program koji vam najvise odgovara, poput mog, na kome sam jako dugo radila. Najbitnije od svega jeste da vam to postane stil zivota, a ubrzo cete uociti razliku, dok cete se za godinu dana osecati i izgledati kao sasvim druga osoba", dodala je Trejsi. Pogledajte ove petnestominutne vezbe Trejsi Anderson, koje ce vas sigurno inspirisati da dovete telo u formu. Foto: screenshot/ You Tube Super zena Ako zelite da vam telo izgleda kao nekim holivudskim zvezdama pratite savete cuvene Trejsi Anderson, najtrazenijeg fitnes instruktora slavnih. Ova poznata instruktorka fitnesa i kreator "Anderson Metode", oblikovala je telo mnogih zvezda - Madone, Gvinet Paltrou, Dzenifer Lopez, Sakire i drugih. Ako zelite da vam telo izgleda kao nekim holivudskim zvezdama pratite savete cuvene Trejsi Anderson, najtrazenijeg fitnes instruktora slavnih.

"Ne verujte brzim i kratkotrajnim rešenjima, jer ih nema. Sve što se tim instant dijetama može postići jeste zbunjivanje metabolizma, a o štetnim efektima ne želim ni da govorim", izjavila je Trejsi u razgovoru za "OK magazin".

"Najbolje što možete da učinite za vaše telo i skladnu figuru su vežbe. Zato izaberite program koji vam najviše odgovara, poput mog, na kome sam jako dugo radila. Najbitnije od svega jeste da vam to postane stil života, a ubrzo ćete uočiti razliku, dok ćete se za godinu dana osećati i izgledati kao sasvim druga osoba", dodala je Trejsi.

Pogledajte ove petnestominutne vežbe Trejsi Anderson, koje će vas sigurno inspirisati da dovete telo u formu.

Foto: screenshot/ You Tube

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare