Četiri projekta za Sombor

Evropska agencija za rekonstrukciju finansiraće četiri projekta opštine Sombor, ukupne vrednosti 250.000 evra.

Info

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.07.2007.

16:56

Default images

To je danas saopštila je danas informativna služba Opštine Sombor. Sredstva su odobrena u okviru projekta "Susedski programi Srbija-Mađarska". Jedan od odobrenih projekata Opštine Sombor je "Mađarsko-srpski prekogranični program upravljanja otpadom" vredan 83.800 evra.

Evroska agencija za rekonstrukciju sa 54.200 evra finansiraće i projekat Pedagoškog fakulteta iz Sombora i Učiteljskog fakulteta iz Baje (Mađarska) " Upravljanje digitalne pismenosti studenata i nastavnika".

Odobrena su i dva projekta somborskih srednjih škola. Ti projekti će biti realizovani u saradnji sa istorodnim školama u mađarskom mestu Baja.

Za projekat Srednje ekonomske škole " Razvoj ljuskih resursa u ugostiteljstvu i prehrani" biće izdvojeno 55.700. Za projekat Srednje tehničke škole "Robot u nastavi fleksibilnih sistema" biće dodeljeno 55.000 evra.

Evropska agencija za rekonstrukciju je u okviru projekta "Susedski programi Srbija-Mađarska" odabrala za finansiranje 22 projekta ukupne vrednosti 1,8 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: