Policajci na obuci OEBS-a

Više od 150 policajaca završilo program obuke OEBS-a

Info

Izvor: B92

Četvrtak, 21.06.2007.

14:41

Default images

Misija OEBS u Srbiji saopštila je da je više od 150 pripadnika policije uspešno završilo program obuke usmeren ka izgradnji institucionalnih kapaciteta MUP-a u oblasti obrazovanja i obuke. Više od 150 policajaca dobiće sutra diplome posle uspešno završenog tromesečnog programa, koji je, između ostalog "obuhvatao teme poput obuke za razvoj nastavnog plana i programa i kursa za evaluaciju rezultata obuke", navodi OEBS.

Šef Misije OEBS-a u Srbiji ambasador Hans Ola Urstad i visoki zvaničnici MUP-a Srbije prisustvovaće dodeli diploma, navodi se u saopštenju i podseća da je u protekle četiri godine više od 300 pripadnika policije završilo taj program obuke.

"Održiva i demokratska reforma procesa obrazovanja policije, u skladu sa primerima dobre prakse, jedan je od prioriteta u saradnji Misije OEBS-a i MUP-a Srbije", navodi Misija OEBS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: