Novo ime za novo suncokretovo ulje

Kompanija Victoria Oil A.D. proglasila je pobednike konkursa za pronalaženje imena za najbolje suncokretovo ulje čiji je nagradni fond iznosio 5.000 evra.

Izvor: B92

Sreda, 01.07.2009.

14:18

Default images

Prvonagrađeni autori imena "Iskon" su:

Radoslav Nešić, Sremska Mitrovica
Maja Lovre, Bjeljina, BiH Republika Srpska
Dragan Milošević, Beograd

Komisija je donela odluku da se druga i treća nagrada ne dodeljuju, a na konkurs je stiglo ukupno 3.5000 predloga za ime novog jestivog ulja.

Victoria Oil A.D. iz Šida objavila je na web sajtu www.victoriaoil.rs i www.victoriagroup.rs Javni poziv za „Dostavljanje ponuda za rešenje vizuelnog identiteta nove robne marke suncokretovog ulja "Iskon" za izradu idejnog rešenja logotipa i znaka, idejnog rešenja za etiketu i kompletnog marketinškog i media plana sa kampanjom za uvođenje ulja Iskon na domaće tržište.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: