“A šta ćeš ti da studiraš?”

Treći međunarodni sajam obrazovanja EDU fair 2006 pod sloganom “A šta ćeš ti da studiraš?” održaće se od 4. do 6. maja u Genex Impulse Hall-u u okviru kompleksa hotela Intercontinental Beograd na Novom Beogradu.

Izvor: B92

Utorak, 02.05.2006.

11:09

Default images

Treći međunarodni sajam obrazovanja EDU fair 2006 pod sloganom “A šta ćeš ti da studiraš?” održaće se od 4. do 6. maja u Genex Impulse Hall-u u okviru kompleksa hotela Intercontinental Beograd na Novom Beogradu. Ovo je najveća manifestacija na Balkanu na kojoj maturanti srednjih škola mogu, na jednom mestu, da dobiju sve informacije koje će im pomoći da ukoliko se još nisu odlučili izaberu fakultet ili višu školu.

Izlagači na 3. Međunarodnom sajmu obrazovanja EDUfair 2006 su više od 80 državnih i privatnih fakulteta, univerziteta i viših škola iz Srbije i Crne Gore i više od 12 evropskih i severno-američkih zemalja (Bosne i Hercegovine, Bugarske, Česke, Engleske, Francuske, Grčke, Hrvatske, Italije, Kanade, Mađarske, Slovenije, SAD i Švajcarske).

Maturantima, potencijalnim studentima izlagači će predstaviti nastavne i naučne oblasti, programe i usmerenja, cene školarina i mogućnost stipendiranja, kao i mogućnost zapošljavanja posle diplomiranja (u zemlji ili inostranstvu; koje poznate firme ili grane zapošljavaju njihove diplomce, itd.)

Ova godina je posebno značajna zbog usaglašavanja nastavnih programa sa zahtevima Bolonjske konvencije tako da će ovoj temi biti posvećena posebna pažnja u okviru pratećeg seminara.

Cena individualne ulaznice za sajam je 100 dinara, a cena grupne ulaznice je 50 dinara. Uz ulaznicu, svaki posetilac će dobiti Katalog EDUfair 2006 sajma sa svim izlagačima.

Sponzori sajma EDUfair™ obezbedili su poklone za posetioce, kao što su besplatne školarine, putovanja, mobilne telephone i dopune, internet i kompjuterske proizvode i dr.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: