Povoljniji internet priključci Telekoma

Telekom Srbija ponudiće od oktobra korisnicima brze i povoljne ADSL i dajl-ap (dial-up) Internet priključke, u okviru projekta "Akcija umrežavanja", najavio je direktor Direkcije tog preduzeća za usluge Igor Jecl.

Info

Izvor: Beta

Sreda, 20.09.2006.

14:17

Default images

Jecl je rekao da će u saradnji sa Komtrejd grupom (ComTrade Group) i Findomestik (Findomestic) bankom u Beogradu, biti ponudjena i povoljna kupovina kompjutera, koji će se otplaćivati preko telefonskog računa, na 18 ili 24 rate, za manje od 30 evra mesečno.

Predsednik Komtrejd grupe Veselin Jevrosimović istakao je da je cilj te udružene akcije "značajno povećanje broja Internet korisnika u Srbiji". On je naveo da u Srbiji Internet koristi svega 14 do 17 odsto stanovništva i da će nakon ove akcije broj porasti za 20 odsto.

Direktor Direkcije za usluge Telekoma najavio je da će prodaja tih usluga početi sledeće nedelje, a prvi priključci se mogu očekivati u decembru ove godine.

Za korisnike Telekoma Srbija koji do početka decembra sklope ugovor o korišćenju ADSL usluge, neće važiti plaćanje naknade u visini od 5.900 dinara za priključenje, a ponudiće se i popust na mesečnu pretplatu od 15 odsto za prva tri meseca korišćenja ADSL-a, precizirao je Jecl.

On je naveo da će cena paketa ADSL-a varirati od oko 1.200 do oko 2.400 dinara za ADSL 3, odnosno oko 2.800 dinara po starim cenama.

Jecl je takodje rekao da korisnici Telekoma koji ne žele ADSL, mogu izabrati standardne dajl-ap priključke na Internet za 500 dinara mesečno, koje će plaćati preko telefonskog računa, uz prva dva meseca besplatnog korišćenja globalne mreže.

Predsednik Komtrejda Jevrosimović je precizirao da će mesečna rata za kompjuter, sa instaliranim Vindous XP (Windows XP) i Internet pristupom, biti oko 20,81 evra za osnovnu i 27,67 evra za naprednu, Pentium 4 konfiguraciju, za plaćanje na 18, odnosno 24 mesečnih rata.

Direktor kancelarije Majkrosofta (Microsoft) u Srbiji Dejan Cvetković istakao je da će akcija "doprineti opismenjavanju stanovništva" i naglasio da će njen "fokus biti na tome da se na svakom kućnom stolu nadje po jedan računar".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: