Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 24.07.2017.

16:51

Dvoje snoubordera stabilno, Hana na operaciji

Dvoje od troje članova srpske snoubord reprezentacije, koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći u subotu, su u stabilnom stanju

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Dvoje snoubordera stabilno, Hana na operaciji

Lekari očekuju da će sledeće nedelje biti prebačeni u svoje matične gradove, dok je Hana Piščević u ovom trenutku na operaciji na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA),

Piščevićeva, Jelena Ignjatov i Filip Filipović smešteni su u bolnicu 22. jula, nakon što su povređeni u saobraćajnoj nesreći na autoputu, do koje je došlo kada je njihov kombi sleteo sa puta i udario u ogradu.

Povređene su u bolnici u Sremskoj Mitrovici obišli ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik Skijaškog saveza Srbije Vladeta Radivojević.

Direktor bolnice Živko Vrcelj informisao ih je da su oba pacijenta hospitalizovana u toj ustanovi u stabilnom stanju i da će naredne nedelje biti transportovani u matične gradove.

Jelena Ignjatov ima kontuziju glave i dislokaciju vratnih pršljenova a Filip Filipović polomljena četiri rebra i lopaticu desne ruke.

"Treći povređeni reprezentativac Hana Piščević je u ovom trenutku u operacionoj sali na VMA i po završetku operacije ćemo obavestiti javnost detaljnije", navodi se u saopštenju Skijaškog saveza Srbije.

Kako se dodaje, povređeni su u razgovoru sa ministrom i predsednikom saveza pokazali zavidan moral i želju da se što pre vrate u trenažni proces.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

28 d

U fokusu

Vidi sve