Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 23.07.2017.

19:59

Udovičić posetio povređene snoubordere

Dvoje srpskih reprezentativaca u snoubordu - Jelena Ignjatov i Filip Filipović su u stabilnom stanju i u toku nedelje će biti prebačeni u svoje gradove.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Udovičić posetio povređene snoubordere
Photo by Ryan Pierse/Getty Images

Treća članica reprezentacije Hana Piščević na operaciji je na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Srpski reprezentativci u snoubordu su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu na auotputu kod Sremske Mitrovice kada su se vraćali s letnjih priprema.

Kako je saopštio Skijaški savez Srbije, povređene srpske reprezentativce danas u bolnici u Sremskoj Mitrovici su posetili ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik Skijaškog saveza Srbije Vladeta Radivojević.

"Jelena Ignjatov ima kontuziju glave i dislokaciju vratnih pršljenova, a Filipu Filipoviću su polomljena četiri rebra i lopatica desne ruke. Treći povređeni reprezentativac, Hana Piščević je u ovom trenutku u operacionoj sali na VMA", piše u saopštenju.

Kako se navodi, u razgovoru s ministrom i predsednikom Saveza povređeni reprezentativci su izrazili želju da se što pre vrate treniranju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve