Nova vest
Zimski sportovi

Petak, 13.11.2020.

23:50

Ski skokovi: Otkazana takmičenja u Saporu

Japanski skijaški savez saopštio je da se otkazuju takmičenja Svetskog kupa u Ski skokovima u Saporu za sezonu 2020/21, usled pandemije koronavirusa.

Izvor: SS

Autor: SS

Ski skokovi: Otkazana takmičenja u Saporu
Photo by Stuart Franklin/Getty Images

"Ovo nije bila laka odluka, ali zbog sve većeg broja slučajeva zaraženih korona virusom na Hokaidu, a posebno u Saporu nismo imali drugog izbora. Voleli bismo da budemo domaćini takmičenja u 2021. godini, ali pod trenutnim okolnostima nismo u mogućnosti da garantujemo zdravlje sportistima", saopštili su iz Japanskog skijaškog saveza.

Žensko takmičenje je bilo zakazano za period od 8. do 10. januara, dok je muško takmičenje u ski skokovima bilo planirano za 6. i 7. februar.

Svetski kup u Ski skokovima za muškarce počinje sledećeg vikenda u poljskoj Visli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

24 d

U fokusu

Vidi sve