Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 28.12.2014.

19:28

Pomeren start "Četiri skakaonice"

Prvo takmičenje 63. izdanja turneje „Četiri skakaonice“ u nemačkom Oberstdorfu otkazano je zbog loših vremenskih uslova i pomereno za ponedeljak.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Početak prvih skokova u sklopu Novogodišnje turneje bio je planiran za 16.30, ali je jak vetar doveo do odlaganja početka.

Međutim, i kada je takmičenje konačno krenulo, usledili su novi prekidi, pa su organizatori posle tri sata odlučili da ga otkažu.

Skokovi u Oberstdorfu će najverovatnije biti održani u ponedeljak od 17.30, a trening runda će početi sat vremena ranije.

U slučaju da ni tada takmičenje ne bude održano po planu, postoji mogućnost i da Garmiš-Partenkirhen bude domaćin dva takmičenja.

Turneja „Četiri skakaonice“ tradicionalno počinje u Oberstdorfu, a potom se prvog dana Nove godine seli u Garmiš. Za 4. januar zakazani su skokovi u Insbruku, pre velikog finala u Bišofshofenu dva dana kasnije.

Najavu Novogodišnje turneje pročitajte u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

24 d

U fokusu

Vidi sve