Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 20.04.2014.

12:37

Morgenštern: Pobedio sam strah

Protekla sezona u zimskim sportovima bila je u znaku Olimpijskih igara u Sočiju, a što se tiče ski skokova obeležili su je Kamil Štoh i Tomas Morgenštern.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Poljak je osvojio oba individualna zlata u Sočiju i Kristalni globus u Svetskom kupu, a Morgenštern se na drugi način našao u centru pažnje, zbog teških padova.

U roku od samo mesec dana Austrijanac je doživeo dva teška pada, da bi se vratio na vreme za Soči, a potom odmah prekinuo sezonu. U intervjuu za B92 tokom boravka u Rovinju na trci Red Bull Air Race svetskog šampionata u Rovinju rekao je da još ne zna da li će nastaviti karijeri, a takođe je i prokomentarisao sezonu iza nas...

Na pitanje kako se sada oseća posle svih problema koje je imao poslednjih meseci, Morgenštern je rekao:

Bila je ovo teška sezona, puno uspona i padova. Bilo je teških trenutaka, ali i lepih, ali se u ovom trenutku osećam dobro, radujem se narednim mesecima. Vrat mi je bolje, kao i celo telo, ali sam generalno mnogo bolje“.

Kompletan intervju sa Tomasom Morgenšternom pročitajte u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

21 d

U fokusu

Vidi sve