Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 22.12.2010.

19:16

"4 skakaonice" bez Šlirencauera?

Bivši pobednik Svetskog kupa u ski skokovima, Gregor Šlirencauer propustiće najmanje dva takmičenja u sklopu novogodišnje turneje "Četiri skakaonice".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Šlirencauer će propustiti takmičenja u Obersdorfu 29. decembra i Garmiš-Partenkirhenu 1. januara, navodi se u saopštenju Skijaškog saveza Austrije.

Austrijanac bi zbog povrede kolena mogao da propusti i takmičenja Insbruku 3. januara i Bišofshofenu, tri dana kasnije. Šlirencauer (20) je povredio desno koleno prošle nedelje na treningu.

U dosadašnjoj karijeri ostvario je 32 pobede u Svetskom kupu, ali ove sezone nije medju prvih 10 takmičara u generalnom plasmanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve