Nova vest
Zimski sportovi

Četvrtak, 10.12.2009.

15:07

Engelberg menja skokove u Harahovu

Ski skokovi koju su okviru Svetskog kupa bili zakazani za naredni vikend u češkom Harahovu biće održani u Engelbegu, u Švajcarskoj.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Visoke temperature na severu Češke onemogućili su organizatore da spreme takmičenje, a skokovi koji su bili zakazani za 12. decembar su otkazani, dok će se takmičenje planirano za dan kasnije održati u švajcarskom ski centru 18. decembra, u okviru prve od tri runde u Engelbergu.

Još jedno takmičenje će biti dodatni izazov za nas, ali je organizacioni komitet voljan da prihvati taj predlog”, rekao je Enst von Holcen, prvi čovek organizacionog komiteta skokova u Engelberga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

22 d

U fokusu

Vidi sve