Nova vest
Zimski sportovi

Petak, 04.12.2009.

17:26

Otkazani skokovi u češkom Harahovu

Takmičenja u skijaškim skokovima koja je trebalo da budu održana 12. i 13. decembra u češkom Harahovu, u okviru Svetskog kupa, su otkazana.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Organizatori su kao razlog za otkazivanje takmičenja, ne samo u skijaškim skokovima, već i ostalim nordijskim disciplinama, pomenuli veoma toplo vreme i nedostatak snega na severu Češke. U sredu bi trebalo da bude poznato da li će takmičenje biti održano na nekom drugom mestu ili pomereno za neki drugi termin.

Svetski kup u ski skokovima nastavlja se ovog vikenda u norveškom Lilehameru, kada će na programu biti drugo i treće individualno takmičenje. Sezona je startovala prošlog vikenda u finskom Kusamu, gde je Austrija trijumfovala u konkurenciji timova, dok je Bjorn Ejnar Romoren odneo pobedu u pojedinačnoj konkurenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

28 d

U fokusu

Vidi sve