Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 20.01.2019.

09:26

Zibenhofer ponovo pobedila u spustu u Kortini

Austrijska skijašica Simona Zibenhofer pobedila je u spustu, trci koja je u sklopu Svetskog kupa vožena u italijanskoj Kortini d'Ampeko.

Izvor: B92

Autor:B92

Zibenhofer ponovo pobedila u spustu u Kortini
Photo by Francis Bompard/Agence Zoom/Getty Images

Zibenhofer je pobedila rezultatom 1:36,22 minuta. Ona je i u petak pobedila na istoj stazi u istoj disciplini, pa sada ima dve pobede u Svetskom kupu.

Drugo mesto zauzela je Austrijanka Nikol Šmidhofer sa 0,04 sekunde zaostatka, a treća je bila Ilka Štuhec iz Slovenije sa zaostatkom od 0,51 sekundi.

Amerikanka Lindzi Von napravila je nekoliko grešaka, ali je trku završila na devetom mestu, u odnosu na jučerašnji plasman, kada je bila 15. Ona se juče vratila takmičenjima posle oporavka od povrede kolena.

Vodeća u generalnom plasmanu Svetskog kupa Amerikanka Mikaela Šifrin propustila je obe trke u spustu, a na stazu će se vraiti u nedelju u trci u superveleslalomu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

21 d

U fokusu

Vidi sve