Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 02.12.2017.

23:51

Prva pobeda Šifrin u spustu u karijeri

Američka skijašica Mikaela Šifrin pobednica je spusta Svetskog kupa u kanadskom Lejk Luizu.

Izvor: B92

Autor:B92

Prva pobeda Šifrin u spustu u karijeri
Foto: Getty images

Šifrin, specijalista za tehničke discipline, do prvog trijumfa u karijeri u spustu došla je u vremenu od minut, 27 sekundi i 55 stotinki.

Drugo mesto zauzela je Nemica Viktorija Rebenzburg sa 13 stotinki, dok se na trećem stepeniku pobedničkog postolja našla Švajcarkina Mihaela Gizin sa 17 stotih delova sekunde lošijim vremenom od pobednica.

Dosadašnja vodeća skijašica u poretku spusta Kornelija Hiter našla se na četvrtom mestu sa 19 stotinki zaostatka, dok je peto mesto zauzela Tina Vajrater iz Lihtenštajna.

U poretku spusta vodeća je Šifrin sa 160 bodova, deset manje ima Hiter, a Vajrater je treća sa 125.

Šifrinova vodi i u generalnom plasmanu Svetskog kupa sa 465 bodova, dok je Rebezburg druga sa 316, a Slovakinja Petra Vlhova je treća sa 221.

Naredna trka Svetskog kupa voziće se sustra takodje u Lejk Luizu kada je na programu superveleslalom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

20 d

U fokusu

Vidi sve