Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 31.03.2015.

14:56

U skijanju nije sve samo belo

Kada pomislite na skijanje prva asocijacija vam je sneg i belina svuda okolo, ali se najbolji skijaš današnjice Marsel Hiršer postarao da ne bude tako.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Screenshot

Po završetku najuspešnije sezone u karijeri, tokom koje je po četvrti put osvojio Svetski kup, uz male Kristalne globuse u slalomu i veleslalome, Austrijanac je na jedinstven način proslavio svoj 26. rođendan – šarenim slalomom.

Posebno za Hiršera u Rajteralmu je postavljena staza, a u kapijama je bila boja, koja je prilikom prolaska austrijskog skijaša ostavljala trag. Hiršer je posle istakao da je na trenutke zbog magle boja bio potpuno slep, ali bi potom sve jasno video i na kraju je bio junak snimka koji oduzima dah.

Uživajte!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

24 d

U fokusu

Vidi sve