Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 15.03.2014.

15:03

Marliz Šild završava karijeru?

Najuspešnija takmičarka u slalomu u istoriji alpskog skijanja Austrijanka Marliz Šild rekla je da bi u nedelju mogla da završi karijeru.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Šildova je zauzela treće mesto na trci slaloma u Lencerhajdu, iza Mikaele Šifrin i Fride Hansdoter, a u nedelju je na programu veleslalom.

"Potpuno sam iscrpljena i mnogo srećna zbog osvojenog trećeg mesta. Mučila sam se na trkama na Svetskom kupu i moje telo je pod velikim upitnikom da li može da izdrži sve napore. Odluka je na meni i razmisliću o penziji", rekla je Šildova.

Ona je četiri putu bila pobednica Svetskog kupa u slalomu, osvojila je četiri olimpijske medalje, među kojima je i srebro na ZOI u Sočiju i sedam medalja na Svetskim prvenstvima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

23 d

U fokusu

Vidi sve