Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 18.03.2013.

21:59

Vonova i Vuds: Da, u vezi smo

Posle višemesečnih spekulacija, Lindzi Von i Tajger Vuds u ponedeljak zvanično potvrdili da su u vezi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vonova i Vuds su u isto vreme postavili saopštenja na svojim zvaničnim sajtovima, uz koje su objavili i niz zajedničkih fotografija.

O njihovoj vezi se pričalo već duže vreme, a mediji su nezvaničnu potvrdu dobili pre mesec dana, kada je Vuds poslao privatni avion po Vonovu u Salcburg, kada je doživela prelom noge na Svetskom prvenstvu u Šladmingu.

Pretpostavljam da ovo nije najbolje čuvana tajna, ali, da, u vezi sam sa Tajgerom Vudsom. Naša veza je iz prijateljstva proistekla u nešto više u poslednjih nekoliko meseci i to me je učinilo veoma srećnom“, rekla je Vonova, „Ne planiram dalje da dajem komentare po ovom pitanju, zato što bih želela da ovaj deo mog života ostane između nas, moje porodice i bliskih prijatelja“.

Slično saopštenje objavio je i jedan od najboljih golfera na svetu.

Nešto lepo što mi se desilo van golf terena je to što sam upoznao Lindzi Von. Lindzi i ja smo bili prijatelji neko vreme, ali smo u poslednjih nekoliko meseci postali bliži i sada smo u vezi. Zahvaljujemo se svima na podršci i poštovanju naše privatnosti. Želimo da nastavimo našu vezu, ali privatno, kao normalan par i da se takmičimo kao sportisti“, istakao je Vuds.

Vuds i Vonova su u poslednje vreme provodili dosta vremena zajedno, posebno u Vejlu, gde se američka skijašica oporavljala posle operacije, i na Floridi.

Do 2009. godine Vuds je privlačio pažnju samo svojim uspesima na golf terenima, ali su se tada pojavile informacije da je tadašnju suprugu Elin Nordegren varao sa desetak žena. Njih dvoje su se zvanično razveli u avgustu 2010. godine. S druge strane, Vonova je četiri godine bila u braku sa bivšim skijašem Tomasom Vonom, od kojeg se razvela u novembru 2011.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve