Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 02.03.2010.

12:38

Trka spasilaca na Kopaoniku

Na Kopaoniku će u subotu, 6. marta, biti održana tradiconalna trka spasilaca Gorske službe spasavanja Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Gorska sluzba spasavanja, kao i svake godine organizuje skijasku trku - dual-slalom na noćnoj stazi ’Malo jezero’ na Kopaoniku. Gorski spasioci će dokazivati svoje skijaško umeće u trkama "jedan na jedan", na ispadanje po kup sistemu, sve do velikog finala i konačnog pobednika.

Ove godine će na trci učestvovati brojni gosti iz inostranstva. Najavljeni su učesnici iz zemalja bivše SFRJ, članovi gorskih službi iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, ali i iz Grčke, Slovačke i drugih zemalja.

Trka se organizuje uz pomoć Javnog preduzeća Skijališta Srbije i biće održana 6. marta od 19:30h na noćnoj stazi ’Malo jezero’ na Kopaoniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

29 d

U fokusu

Vidi sve