Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 01.02.2015.

23:59

Dominacija Rusa u Stokholmu

Ruski klizački par Juko Kavaguči – Aleksandar Smirnov osvojio je zlato na prvenstvu Evrope u Stokholmu, a srebro i bronza takođe su pripali Rusima.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev

Kavaguči i Smirnov su u slobodnom programu uz muziku Čajkovskog dominirali i na umetničkom i na tehničkom planu, a kruna njihovog sastava bio je četvorostruki odbačenim salhof.

Srebro su osvojili njihovi sunarodnici Ksenija Stolbova i Fedor Klimov, a bronza još jednom ruskom paru – debitantima na EP Jevgeniji Tarasovoj i Vladmiru Moriozovu.

Rusija je prethodnog dana bila superiorna u konkurenciji klizačica, a medalje su osvojile Jelisaveta Tuktamiševa, Jelena Rodionova i Ana Pogorilaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve