Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 07.05.2019.

08:47

Bruinsi u finalu Istoka posle šest godina

NHL ekipa Boston Bruinsa nakon pobede nad Kolambus Blu Džeketsima od 4:2 u seriji, igraće u finalu Istočne konferencije.

Izvor: SN

Autor: SN

Bruinsi u finalu Istoka posle šest godina
Photo by Kirk Irwin/Getty Images

Boston Bruinsu su poslednji put u sezoni 2012-13 igrali u finalu Istočne konferencije, a sada su nakon šest godina i pobede nad Kolambusom uspeli da ponove veličanstveni uspeh.

Junak pobede bio je sjajni golman Tuka Rask sa 39 odbranjenih šuteva i to je šesti put u karijeri da je uspeo da sačuva mrežu na jednom plej-of meču, pošto je u šestoj utakmici Boston pobedio sa 3:0.

Golove za Bruinse su postizali Dejvid Krejči, Markus Johanson i Dejvid Beks.

U finalu konferencije će Boston igrati sa jednom od najvećih senzacija ovogodišnjeg plej-ofa, Karolina Hurikensima. Hurikensi su ove sezone izbacili u prvoj rundi aktuelne šampione Vašington Kapitalse, da bi u drugoj "poklonili metlu" slavnim Njujork Ajlandersima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d