Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 13.01.2018.

23:40

Hokejaši bolji od Belgijanaca, u trci za viši rang

Juniori Srbije su u trećem kolu SP druge divizije za hokejaše u grupi B savladali Belgiju sa 7:5 (4:2, 2:0, 1:3).

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Hokejaši bolji od Belgijanaca, u trci za viši rang
Foto: Ivan Miladinovic

Oni su tako ostali u trci za osvajanje prvog mesta i plasman u viši rang.

Početak meča je nagovestio dobru igru srpskog tima, jer se od starta videla velika motivisanost naših igrača ali i činjenica da je kvalitet na strani Srbije.

Sa dva ekspresna gola Ćurčića i Đumića u trećem minutu već se mogao naslutiti konačan epilog, ali i da će publika uživati u efikasnoj utakmici.

Belgijanci su uspevali da zadrže priključak, ali dobra realizacija igrača više omogućila je "oklopnicima" da na kraju druge trećine imaju četiri gola prednosti.

Belgijanci su sa dva uzastopna gola u poslednjoj deonici doneli tračak neizvesnosti, ali je kapiten Luka Vukićević svojim drugim pogotkom u 59. minutu rešio pitanje pobednika. Sve što je Belgija uspela da uradi do kraja meča je da ublaži poraz.

U preostalim utakmicama trećeg kola Hrvatska je savladala Meksiko 5:2, a Španija je pobedila Tursku 7:2. U nedelju je na šampionatu slobodan dan, a utakmice četvrtog kola na programu su u ponedeljak.

Srbija igra od 20 sati, protivnik će joj biti Meksiko, a ulaz u ledenu dvoranu Pionir je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

29 d

U fokusu

Vidi sve